Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

16.05.2019 - Shopt IT

16/05/2019 09:00 — 16/05/2019 18:00

Jaarlijks organiseert V-ICT-OR "Shopt IT".

V-ICT-OR kende de jongste jaren een zeer sterke groei. We hebben ons niet alleen opgeworpen tot belangrijkste belangenbehartiger van de lokale mandataris of ambtenaar in het lokale bestuur, ook de bedrijven vinden in V-ICT-OR vzw de broodnodige katalysator binnen het e-gov gebeuren. Fundamenteel in onze werking is kennis overdracht en netwerking.

ShoptIT is de hoogmis voor alles wat betreft informatie en technologie in de lokale publieke sector -staat helemaal in teken van Smart City dit jaar! Met 32 sprekerssessies en een gevulde beursvloer met slimme producten en diensten willen we ook tijdens deze editie onze bezoekers een compleet pallet met oplossingen voor slimme lokale overheden aanbieden.
 
Wie mee aan de digitale toekomst van de lokale besturen wil schrijven mag niet ontbreken.
 
Speciale aandacht dit jaar gaat naar de hulpverlenings- en politiezones die in hun dagelijkse werking beroep moeten kunnen doen op feilloze technologie en informatie-uitwisseling.

Doelgroep:

IT-specialisten, ICT-diensthoofden, IT-managers, algemeen directeuren, beleidsmensen, diensthoofden, systeembeheerders, helpdeskmedewerkers, etc. uit lokale overheden

Aantal deelnemers:

400

Thema 2019 :

Smart City

Organisator

V-ICT-OR vzw

shoptit@v-ict-or.be

Locatie
ICC Gent
Van Rysselberghedreef 2
9000 Gent
Deelnemen

Toegangsprijs

Prijzen zijn exclusief BTW voor niet-leden, en vrijgesteld van BTW voor effectieve leden.

Prijsgroep Prijs
Effectief Lid V-ICT-OR € 95
Effectief Lid V-ICT-OR (Vlaamse overheid) € 95
Erelid € 95
Non-profit € 195
Bedrijfslid € 195
Standaard € 350

Inschrijven